Наши партнеры

MenuDagens odds: X i Farum

Dagens odds

Hitrate: 5-8

TBP: 80 %

Arsenals unge spillere vandt i går 3-0 over Wigan og TBP’en røg nogle procent ned. I dag er der igen Cup-kampe på programmet, men denne gang i det danske.

FC Nordsjælland – AaB – X . Odds: 3,60 – Betsafe.

CV: 40-30-30, Betvalue: 108,00 %

Ekstra Bladet Cup – Kampstart 19:00

FC Nordsjælland og AaB er to hold, der står godt på banen og ikke mindst til hinanden. Begge hold har tidligere været i forlænget spilletid i Ekstra Bladet Cuppen, og der er fine chancer for endnu en kamp, der går langt ud.

FC Nordsjælland så jeg selv, da de var på besøg i Aalborg og rundbarberede AaB. Flot offensivt fodbold og en Niclas Pedersen i særklasse. Siden den kamp er de dog gået lidt ned og i weekendens kamp, tabte de ude 3-2 til Randers. Nordsjælland har tidligere spillet X i denne turnering. Sidste runde blev det til uafgjort mod Hvidovre og først efter straffespark kunne de hæve armene i vejret.

AaB er jo nærmest blevet eksperter i uafgjorte kampe. 3 i ligaen i streg og en mod Villareal i CL og første runde i pokalen mod Brønshøj. AaB er kommet ovenpå igen efter Kuhn er trådt til og defensiven er blevet trænet i gennem. Offensiven er stadig ikke skarp, men det begynder og ligne noget.

De to hold er tætte. FC Nordsjællands form er ikke så god som tidligere, mens AaB’s er opadgående. Jeg vurdere de to hold som god sat op mod hinanden og begge hold går efter sejren, men ikke alt bliver satset.

Hvis du ønsker at stille spørgsmål eller andet, så kontakt venligst: Odds@TotalBold.dkKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu