Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Dagens odds: Villarreal besejrer Almeria - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuDagens odds: Villarreal besejrer Almeria

Dagens odds

Hitrate: 3-7

TBP: 73,50 %

Villarreal – Almeria – 1 tal. Odds: 1,55 Betsafe.

CV: 65-25-10, Betvalue: 100,70 %

Villarreal er stærkt kørende i den hjemlige liga, og med 2-2 i Aalborg er der stadigvæk god grund til at holde humøret oppe. Almeria er derimod ringe for tiden, hvor de ikke har vundet i fire kampe i træk. Det ligner en ny Villarreal-sejr.

Villarreal er stærke for tiden og ligger med i toppen. De har ikke tabt på hjemmebanen i denne sæson, hvilket er blandt det bedste i Spanien. I onsdags spillede de i Aalborg og her blev kampen 2-2. Villarreal-spillerne virkede lidt lade i kampen, og det så ikke ud til at de brugte mange kræfter.

Almeria har kun vundet en enkelt kamp på udebane og deres form for tiden er ikke god. De har ikke vundet siden Huelva var på besøg d. 28. september. Det er længe siden og det ser svært ud her også. Villarreal er det bedste mandskab og hjemme burde de sætte Almeria på plads.

Oddset er stigende, hvilket jeg ikke kan forklare. Måske den ender højere end de 1,55, så hold øje med udviklingen.

Hvis du ønsker at stille spørgsmål eller andet, så kontakt venligst: Odds@TotalBold.dk

Skrevet af Morten ThøgerKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu