Наши партнеры

MenuDagens odds: Sunderland scorer ikke på Stamford

Dagens odds

Hitrate: 0-2

TBP: 0 %

Chelsea – Sunderland – Sunderland scorer ikke – 1,70 bwin

CV: 65 %, Betvalue: 110,5 %

Premier League – Kampstart 16 00. Kampen kan ses på Canal Plus Sport 2.

Chelsea er stærke på hjemmebanen, og selv om Liverpool sejrede der i seneste kamp, har Chelsea en rigtig god statistik. Sunderland på udebane er bestemt ikke skræmmende, og de får en svær kamp.

I de første 10 kampe i denne sæson har Chelsea kun lukket 4 mål ind. Alle mod stærke hold som Man City, Man United, Tottenham og Liverpool. En rigtig pæn statistik, som siger meget om holdets niveau. Chelsea må til denne kamp undvære Ricardo Carvalho, hvilket naturligvis er en svækkelse. Alex forventes som starter, og han er en god erstatning.

Sunderland har ikke scoret mange mål i denne sæson. Deres snit ligger på under 1 mål pr. kamp, da de har scoret 9 mål i 10 kampe. De har scoret 4 mål på udebane i denne sæson, og i de sidste 3 kampe har de kun scoret et enkelt mål.

I sidste sæson fik Sunderland ikke scoret mod Chelsea i deres to indbyrdes møder. Faktisk har Sunderland ikke scoret mod Chelsea i de sidste 4 indbyrdes møder.

Sunderland vil komme til denne kamp defensivt, forventer jeg. De vil spille på kontra og dødbolde i håb om et mål. Chelsea vil helt sikkert sætte sig på kampen, men som altid vil de stadig kontrollere deres defensiv.

Oddset

Kigger man statistikken igennem, ja så virker 1,70 som meget. Bwin ligger lidt over de andre bookmakere, og naturligvis går vi efter det bedste odds.

Hvis du ønsker at stille spørgsmål eller andet, så kontakt venligst: Odds@TotalBold.dkKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu