Наши партнеры

MenuDagens odds: Graz bare bedre

Dagens odds

Hitrate: 14-17

TBP: 93,47 %

Brage sejrede i Heerenven med 1-2 og de over 2,5 mål blev scoret. Odds 1,88 gik i hus og nu må jeg da ramme to i streg. Normalt ville jeg kigge på Bayern – Hoffenheim kampen, men Linzer og Graz virkede så meget bedre. Der er et meget solidt spil her.

Linzer – Sturm Graz– 2, tal – Odds: 1,80 – Bwin

Det går slet ikke for Linzer for tiden. Med 16 runder tilbage er Linzer sat af i toppen og kan kun kigge ned ad, men der er der heller ingen fare. Linzer er efter 9 nederlag i træk, sat i midten og kan ikke rykke nogen vejne mm. de vinder eller taber de sidste mange kampe, men det ser det ikke ud til. Ikke mindst offensivt er det store probler, hvor Linzer ikke har scoret i 8 kampe i træk. Helt imponerende og helt hen i vejret for et hold, der ikke engang ligger sidst.

Sturm Graz havde inden sidste rundes kamp vundet 8 i træk og det lignede også 3 nye point hjemme mod Rapid Wien, der fik scoret to gange i de sidste 14 min. Det kan være et hårdt slag, men den stime som Graz kører med i øjeblikket er svært at stoppe. Graz ligger nummer 3, lige efter Salzburg og Rabid Wien, og med 3 point her ser det ganske godt ud.

I denne sæson har de to hold været i kamp to gange. Graz vandt hjemme med 2-0 i august, mens det i starten af november blev 0-3 til Graz på Linzer’s bane.

Hvis du ønsker at stille spørgsmål eller andet, så kontakt venligst: Odds@TotalBold.dkKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu