Наши партнеры

MenuDagens odds: Gode chancer for Patrick Helmes-scoring

Dagens odds

Hitrate: 0-1

TBP: 0 %

Leverkusen – Wolfsburg – Patrick Helmes scorer i kampen, 2,25 Bet365

CV: 50-50, Betvalue: 112,5 %

Bundesliga – Kampstart 20 30. Kampen kan ses på Tv2 Sport.

Leverkusen-topscoren Patrick Helmes bomber løs og mon ikke han får sat et mål ind mod Wolfsburg, der ikke spiller godt på udebane.

Patrick Helmes har haft en super sæson indtil videre og med 8 mål ligger han nummer 2 på den tyske topscorerliste. Helmes og Kissling danner en god duo i front, men desværre for Kissling er det Helmes, der sætter flest bolde i kassen. Helmes sparker straffespark for Leverkusen og det giver naturligvis en bedre chance for en scoring i denne kamp.

Wolfsburg har endnu ikke vundet på udebane i denne sæson og i deres 5 første kampe har de lukket 12 mål ind. Altså over 2 i snit, hvilket naturligvis ikke er holdbart. Det bliver en kamp med mange mål i, tror jeg. Bookmakerne er enige med mig, da oddset på over 2,5 mål, er meget lavt.

Oddset

Patrick Helmes har ikke scoret i de to seneste kampe. Derfor er oddset ved Bet365 så højt. bwin har odds 1,75 på Helmes som målscorer i kampen, hvilket jeg også mener, er fair. Odds 2,25 er pænt og giver en høj Betvalue, men bestemt ikke urealistisk, når vi snakker om en af de farligste angribere i Bundesligaen.

Hvis du ønsker at stille spørgsmål eller andet, så kontakt venligst: Odds@TotalBold.dkKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu