Наши партнеры

MenuDagens odds: FC Midtjylland henter 3 point

Dagens odds

Hitrate: 4-7

TBP: 80,90 %

Lørdag og søndagens tips gik hjem, og jeg håber meget på tre i træk. Den aktuelle TBP skulle gerne snart rykke tættere på de 100 %, så der kan komme lidt overskud. En Midtjylland-sejr vil helt sikkert hjælpe på dette.

FC Midtjylland – Vejle – 1 tal. Odds: 1,50 – Bet24.

CV: 70-20-10, Betvalue: 105 %

SAS Ligaen – Kampstart 19:00 – Kampen kan ses på Tv2 Sport.

Mandagskamp i SAS Ligaen står mellem to jyske hold, der ikke er i form for tiden. Værst ser det dog ud for Vejle, der ikke har vundet en kamp i 8 forsøg. FC Midtjyllands trup er stærkere og de burde kunne hente alle 3 point på eget græs.

FC Midtjylland har tabt de seneste 2 kampe. Begge på udebane til Brøndby og AGF, og i dag er de hjemme på eget græs i Herning. Her er Midtjylland stærke og har i de 6 første kampe vundet 5 og spillet en enkelt uafgjort. En stærk statistik og til denne kamp har træner Thomas Thomasberg næsten stærkest opstilling. Kun Leon Jessen er væk og Midtjylland kan stille med stærkest opstilling. Det burde være nok til 3 point.

Vejles form er for tiden ikke god. De har ikke vundet i 8 kampe nu, hvilket naturligvis gør ondt. Vejle spillerne startede ellers sæsonen glimrende, men de er gået ned de seneste par kampe. Vejle får en utrolig svær kamp i Herning. Vejle skal stå godt på banen og virkelig være klar i alle 90 min. Det har de haft svært ved indtil videre, og i Herning bliver det ikke lettere. Vejle mangler til denne kamp Allan Olesen og Martin Borre.

Hvis du ønsker at stille spørgsmål eller andet, så kontakt venligst: Odds@TotalBold.dkKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu