Наши партнеры

MenuDagens odds: Brøndby banker Holstebro

Dagens odds

Alt andet lige, så er der forskel på Danmarksserien og den danske SAS Liga. Brøndby kommer ikke med stærkeste trup, alligevel er der stærke navne i truppen. Holstebro får en på opleveren og ikke mere.

Hitrate: 0-0

TBP: 0 %

Holstebro – Brøndby (1-0) – 2 tal, 1,36 Unibet

CV: 10-15-75, Betvalue: 102 %

Ekstrabladet Cup – Kampstart 20 15. Kampen kan ses på TV 3 +.

Alt andet lige, så er der forskel på Danmarksserien og den danske SAS Liga. Brøndby kommer ikke med stærkeste trup, alligevel er der stærke navne i truppen. Holstebro får en på opleveren og ikke mere.

Holstebro

Holstebro spiller i Danmarksserien og her ligger de i den dårlige ende af tabellen. Holdet er nedrykkere fra 2. Division og turen ned har af en eller anden grund ikke været en positiv oplevelse. Det er rigtig flot, at de er nået så langt i pokalen og de har i Brøndby fået en ønskemodstander. Der vil helt sikker komme mange folk på Holstebro Idrætspark og der vil falde en hel del kroner i klubbens kasse. Når det er sagt, så er det svært at se hvordan en flok Danmarksserie-spillere skal spille op mod SAS Liga-spillere. Holstebro skal håbe på miraklet i denne kamp, det er jo set før. Skagen – Brøndby!

Brøndby

Det sker ikke denne gang. Brøndby har ikke det bedste hold med, men alligevel finder vi en del SAS Liga-spillere. De unge spillere Brøndby har med til kampen, er alle 2. Divisions spillere, en række over Danmarksserien. Brøndby vil sætte sig på kampen, og helt sikkert komme frem til en masse chancer. De skal nok få lavet deres mål, og jeg er ganske tilfreds med en 0-2 sejr. Disse kampe er aldrig nemme, men denne kamp burde der ikke være fare i.

Oddset

Holstebro får lov til at føre med et mål fra start. Så Brøndby skal vinde med 2 mål eller mere. 1,36 ved Unibet er over de andre bookmakere og den siger vi naturligvis tak for.

Hvis du ønsker at stille spørgsmål eller andet, så kontakt venligst: Odds@TotalBold.dkKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu