Наши партнеры

MenuDagens odds: Bordeaux’s sidste chance

Dagens odds

Hitrate: 1-4

TBP: 34 %

Cluj – Bordeaux – 2 tal. Odds: 3,45 Unibet.

CV: 40-30-30, Betvalue: 103,5 %

Champions League – Kampstart 20:45.

Chelsea: 7 point

Cluj: 4 point

Roma: 3 point

Bordeaux: 3 point

Forventede startopstillinger

Cluj: Stâncioiu; Pereira, de Souza, Cadú, Tony; Dani, Muresan, Culio, Dubarbier, Peralta, Koné

Bordeaux: Valverde; Juriette, Planus, Chalmé, Diawara; Alou Diarra, Fernando, Gourcuff, Wendel; Bellion, Cavenaghi

Det ligner Bordeaux’s sidste chance i dette års Champions League. Efter denne kamp venter Chelsea og Roma, og hvor mange point, der falder af der, er svært at sige. Det samme gør sig gældende for Cluj, men de har i øjeblikket et point mere en Bordeaux.

I sidste runde af Champions League stødte de to hold også på hinanden. Det var en kedelig kamp, hvor der ikke var mange chancer til nogen af holdene. Alligevel kunne Bordeaux juble, da de hentede alle tre point efter et selvmål.

Kampen i Bordeaux var ikke god og det samme kan ske i aften. Bordeaux er tvunget frem på banen og skal bruge tre point. Det samme med Cluj, men de kan godt være tilfredse med det ene point. Det bliver en mere åben kamp i aften, og jeg tror også, på flere chancer og scoringer. Bordeaux har bedre spillere på holdet, men Cluj har spillet over evne indtil videre. Sådan mener diverse eksperter det, og det er i aften, Cluj skal stå sin eksamen.

Oddset på 3,45 er pænt. Bordeaux vandt sidste kamp og de skal vinde i dag også. Cluj holder jeg stadigvæk som favoritter, for deres spil indtil videre har været rigtig fornuftigt. Dog tror jeg ikke, de består deres eksamen i aften og Unibets 3,45 tager jeg glædeligt i mod.

Hvis du ønsker at stille spørgsmål eller andet, så kontakt venligst: Odds@TotalBold.dkKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu