Наши партнеры

MenuDagens odds: Bolton – Liverpool

Dagens odds

Hitrate: 7-9

TBP: 91,94 %

Hannover og Bochum spillede i går 1-1, hvilket var super for oddset. Det betyder, at den samlede TBP begynder, at snige sig op mod de 100, og denne kamp kan hjælpe utroligt meget på det. Så vi krydser fingre.

Bolton – Liverpool – Over 2,5 mål – Odds: 2,22 – 10Bet

CV: 50-0-50, Betvalue: 111,00 %

England, Premier League – Kampstart 13:45. Kampen kan ses på Kanal 5.

Liverpool er favoritter i kampen, og jeg tror da også de vinder. Bolton er et godt kæmpende hold, og der kan sagtens komme nogle mål. Oddset er klart spilbart, så hop med ombord.

Bolton er et godt hold, der har god moral for tiden. Efter sejre over Man City og senest Hull, blomstre de hvide. Det giver tro på endnu en sejr, når mægtige Liverpool kommer på besøg. Bolton skal dog være på mærkerne gennem hele kampen, da Liverpools hurtige angribere sagtens kan smutte forbi. Bolton er ikke det stærkeste offensive hold, men jeg har god tiltro til at de skal få scoret et enkelt eller to mål i denne kamp.

Liverpool får Torres tilbage, men om han starter inde eller ej, det vides endnu ikke. Keane er i god form og har endelig fundet målet. Liverpool er favorit, og vil helt sikkert også få scoret i denne kamp, men deres defensiv er ikke så stabil som andre år. Det har de andre modstandere nyt godt af, hvilket Bolton får chancen for i dag.

Indbyrdes opgør

02/03-08 Premier League Bolton – Liverpool 1-3

02/12-07 Premier League Liverpool – Bolton 4-0

01/01-07 Premier League Liverpool – Bolton 3-0

Hvis du ønsker at stille spørgsmål eller andet, så kontakt venligst: Odds@TotalBold.dkKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu