Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Dagens odds: AaB vinder bundkampen - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuDagens odds: AaB vinder bundkampen

Dagens odds

Hitrate: 7-10

TBP: 86,53 %

Kæmpe chancer blev misbrugt i Bolton – Liverpool, hvilket ikke gav over 2,5 mål. Meget bittert, men søndags kamp skal nok gå i hus.

AaB – Esbjerg – 1 tal – Odds: 1,85 – Betsson

CV: 60-25-15, Betvalue: 111,00 %

Danmark, SAS Liga – Kampstart 16:05. Kampen kan ses på Tv2 Sport.

Bundkamp i SAS Ligaen, men de forsvarende mestre er bare stærkere.

Ny træner og en masse positive oplevelser. Sådan er status pt for AaB, der endnu ikke har vundet på hjemmebane i denne sæson. Det gør de i dag. Jeg er ganske overbevist om, at de vinder denne kamp. AaB er klar til denne kamp og Esbjergs krise bliver endnu større efter klokken 18. AaB er bare stærkere, og burde hente deres første hjemme-sejr.

Der er intet, der virker for bundholdet Esbjerg. Intern uro om Troels Bech, der er blevet sendt på ferie, og spillere, der ikke spiller op til niveau. Esbjerg har intet at byde på i øjeblikket og ligner allerede en nedrykker. Det er utroligt svært, at finde positive ting på holdet pt, og en kamp i Aalborg er ikke nogen nem opgave. Esbjerg må desværre gå fra denne kamp uden point, igen.

Indbyrdes opgør

09/08-08 SAS Ligaen AaB – Esbjerg fB 1-1

21/04-08 SAS Ligaen Esbjerg fB – AaB 1-1

29/10-07 SAS Ligaen AaB – Esbjerg fB 2-0

Hvis du ønsker at stille spørgsmål eller andet, så kontakt venligst: Odds@TotalBold.dkKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu