Наши партнеры

MenuCrouch skuffet over manglende anerkendelse

Engelsk fodbold

Liverpools fyrtårn Peter Crouch, har udtrykket sin skuffelse over den manglende ros for hans præstationer på banen i sidste sæson, og har indrømmet, at han stiller spørgsmål til Rafa Benitezs planer for ham i den kommende sæson.

Den engelske landsholdsangriber nettede 18 gange sidste sæson, hvilket gjorde ham til klubbens topscorer, men var stadig ikke fast mand på førsteholdet. Denne målnæse mener han, burde medfører den samme ros som Didier Drogba, der blev liga-topscorer, har fået gennem sæson.

Liverpool har solgt Craig Bellamy og Djibril Cissé denne sommer, men har hentet to nye angribere i form af Andriy Voronin, og stjerneangriberen Fernando Torres, hvilket har givet Crouch endnu mere konkurrence for pladsen som fast mand.

Crouch, der eftersigende skulle have et prisskilt på ca. 220 mio. kr., forklarede: ”Mange af spillerne mødte manageren efter sæsonen få at gennemgå tingene og snakke om fremtiden. Det ville jeg også.”

”Jeg synes selv jeg havde en god sæson hos Liverpool og spillede godt, men jeg havde bare brug for at vide, om jeg stadig er en del af hans planer for næste sæson.”

”Drogba var fantastisk sidste år, og modtog den credit han havde fortjent fordi han scorede 33 mål, men hvis man ser på de mål jeg scorede i forhold til min tid på banen, synes jeg min rekord er gået uset hen og ikke har fået den samme opmærksomhed som Drogbas.”

”Jeg finder det til tider frustrerende, men det eneste jeg kan gøre, i stedet for at råbe og skrige og sige ’se hvor god jeg er’, er at bevise det på banen, og forhåbentlig overbevise folk med mine optrædener.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu