Наши партнеры

MenuComeback i fransk pokaleventyr

Fransk fodbold

Den franske pokalfinale mellem Guingamp og Rennes endte lørdag højst overraskende med en 2-1-sejr til Guingamp, som til daglig spiller i Frankrigs næstbedste række.

Årets franske pokalturnering har været et eventyr for En Avant de Guingamp, der til daglig spiller i Frankrigs næstbedste række, hvor de blot ligger på en 13. plads. Det at nå pokalfinalen blev set som en stor præstation, men holdet formåede i finalen af fuldende et fantastisk eventyr med deres 1-2-sejr. Nu venter nye store oplevelser for holdet fra den næstbedste række i Frankrig, når de i næste sæson drager ud i Europa.

Alt tydede ellers på en Rennes-sejr, efter de bragte sig foran med kun 20 minutter igen, men så slog brasilianske Eduardo til med to scoringer for Guingamp, og fuldente dermed eventyret. Endnu mere utroligt var de to comeback-mål, da de var de eneste Rennes overhovedet indkasserede i årets pokalturnering.

Det er kun lykkedes en gang tidligere for et hold fra den næstbedste række at vinde den franske pokalturneing. Det ligger helt tilbage i 1959.

Chelseas stjerner Didier Drogba og Florent Malouda har begge spillet hos de nykårede franske pokalmestre. Måske tyder pokaltriumfen for En Avant de Guingamp på, at de har et nyt kuld kommende stjerner på vej.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu