Наши партнеры

MenuCocu i Beckhams fodspor?

Andet fodbold

PSV’s tidligere hollandske superstjerne, Philip Cocu, indrømmer at det ikke lyder så tosset at spille på den modsatte side af Atlanterhavet.

Den nu 36-årige midtbanespiller, har haft en glorværdig karriere, hvor han bl.a. har spillet i Barcelona, og modtager nu sin løn i den hollandske storklub, PSV. De hollandske mestre har tilbudt en forlængelse af hans nuværende kontrakt, men Cocu er villig til at lytte til andre tilbud.

”Et MLS eventyr som Becks? Jo, det er da noget jeg går og har baghovedet, og jeg må ærlig indrømme at det lyder tiltrækkende,” fortæller Cocu til Voetbal International. ”Jeg er dog stadig sulten her i Holland.”

”Så længe jeg kan være med på højeste niveau, ville det være en skam at forlade Europa til fordel for MLS, Saudi Arabien eller Japan.”

”Men hvis PSV nu f.eks. går hen og vinder Champions League, vil min sult muligvis blive stillet,” forklarer Cocu.

Cocu fortæller at han var skuffet over at se Jan Vennegoor of Hesselink forlade klubben, sammen med Andre Ooijer, i sommers, og er bange for at klubben vil miste flere profiler.

”Med salgene af Jan og Andre begynder jeg at tænke: Hvem mon bliver solgt næste sæson? Man kan ikke altid stole på at det kører glat bare fordi man henter erstatninger.”

Philip Cocu og PSV ser ud til at være godt på vej til at hente deres 3. Eridivisie mesterskab i træk, og selvom Cocu er ved at blive en gammel herre, føler han sig stadig som en 24-årig.

”Jeg har haft en lang karriere, men jeg har stadig ikke problemer med at følge med på det fysiske plan.”

”Det kunne dog være spændende at spille i MLS, men jeg har tænkt mig mindst at spille denne sæson færdig uanset hvad,” slutter han af.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu