Наши партнеры

MenuCL-Special: Terry: Vi er allerede gode

CL-Special

Chelsea-kaptajnen mener, det er noget vrøvl at sige, Chelsea først kan kalde sig gode, når de har vundet Champions League-trofæet. Han mener, Chelsea i de sidste fem år har vist, at holdet er et af de bedste i verden.

The Blues har ikke vundet et trofæ i en stor europæisk turnering,

onsdag aften vil Chelsea få deres første chance nogensinde for at vinde sådan et.

London-klubben håber de kan besvare kritikerne på onsdag, hvor de i Moskva møder Manchester. Kritikerne påpeger klubber som, Nottingham Forrest og Aston Villa har nået mere europæisk end Chelsea har opnået.

Det er Chelsea-kaptajnen, John Terry dybt uenig i, han mener Chelsea via deres præstationer i ligaen, har bevist de hører til i verdenseliten.

”Alle andre siger man ikke kan betragte sig selv som et godt hold, før man har vundet Champions League, men det er jeg dybt uenig i. Vi er et rigtig godt hold i forvejen. Vi har domineret engelsk fodbold de senere år, bare se på statistikerne. I de sidste fire år har vi vundet Premier League to gange og blevet nummer to lige så mange gange. Vi har også vundet FA Cuppen og Carling Cuppen, ”siger John Terry til fodboldmagasinet Goal.

Sir Alex Ferguson forsøger at ligge favoritværdigheden over på Chelsea, da han mener at spillere som Michael Ballack og Claude Makelele vil give Chelsea et forspring, da de to spillere med deres Champions League-erfaring vil kunne tilføje en ekstra dimension i Chelseas spil.

Den køber Terry ikke og mener at Manchester med spillere som Paul Scholes, Edwin van der Sar osv. udligner det som Ballack og Makelele bidrager med. Terry mener derimod at holdene vil være på samme niveau og påpeger at ting som odds, form og alle disse ting er irrelevante i en kamp af den størrelsesorden.

”Ingen af os ved hvad der sker i kampe som denne, det er hvad du gør om natten som tæller. Vi fandt i semi finalen ud af at vi var favoritter, men alligevel gav Liverpool os god modstand. Det vil blive det samme mod United. Det betyder ikke noget hvem der er favoritter, det eneste der betyder noget er hvem der vinder og vi ved vi er gode nok til at vinde,” slutter John Terry.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu