Наши партнеры

MenuCL-Special: Seedorf føler sig som modnet vin

CL-Special

AC Milans midtbanespiller Clarence Seedorf tror på, at han i Champions League-finalen mod Liverpool i næste uge, vil spille bedre end nogensinde.

Seedorf er fortsat den eneste mand, som har vundet Champions League med tre forskellige klubber. Han har løftet det store trofæ med Ajax, Real Madrid og Milan.

Han har i næste uge muligheden, for at vinde titlen med Milan igen.

” Nogle kalder mig rød vin”, Fortalte den 31-årige Milan spiller. ” Det er vigtigt at jeg forbedrer mig hvert år, for jeg kan ikke se hvorfor jeg ikke skulle kunne fortsætte, med at spille på dette niveau”, Fortsatte Seedorf.

” Det gør mig glad, at være en del af et system, hvor du er forpligtet til at vinde”.

Seedorf scorede et yderst vigtigt mål i semi-finalen, da Milan sendte Manchester United ud. Han håber på, at kunne gøre det samme, når milaneserne møder Liverpool i finalen.

Styrmanden har adskillige gange spillet mod engelske hold. Han har dog aldrig selv, spillet for en engelsk klub.

Holdkammeraten Kaka udtalte tidligere på ugen, at Liverpool bedst kan lide at spille med lange bolde, men Seedorf udtalte, at det ikke er den engelske spillestil, der har holdt ham væk.

” Skæbne er skæbne. Nogle gange ligger det bare ikke til dig”.

” For omkring 12 år siden havde jeg muligheden, for at skifte til Real Madrid, Manchester United eller Arsenal. Jeg valgte at skifte til Real Madrid. Der er ingen særlig grund til, hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde. ”

Det forventes at Seedorf vil slutte sin karriere i Milan, og han fortryder ikke, at han aldrig skiftede til England.

” England er stort. Der er en god atmosfære, der skaber en god ramme at spille i. Men du kan ikke spille alle steder,” sluttede han.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu