Наши партнеры

MenuCL-Special: Pelé: Milan vinder

CL-Special

Selvom Pelé for længst stoppede sin fodboldkarriere, så følger han stadig fodbolden meget tæt, og ser frem til Champions League-finalen, hvor han tror, Milan løber med trofæet.

Grunden til, at Pelé betragter Milan som favoritter er, at når man sammenligner holdene, spiller for spiller, så fremstår Milan som det mest formstærke.

“Jeg kan forestille mig en stor kamp på midtbanen, mellem Gattuso og Mascherano. Milan er teknisk overlegne, og har to spillere, der kan gøre forskellen – Kaka og Seedorf,” sagde Pelé til Gazetto dello Sport.

At han ser Seedorf og Kaka som to spillere, der kan afgøre kampen, giver han en nøje begrundelse for.

“Seedorf giver stor balance, holder bolden fra modstanderen og leverer oplæg. Sammen udgør de to den vindende Champions League-kombination.”

Mens Pelé ser Seedorf i oplæggerens rolle, har han mange roser til sin brasilianske landsmand, Kaka, som han mener, er på linie med Ronaldinho.

“Han er den bedste spiller i verden sammen med Ronaldinho. Jeg håber, han kan bringe Champions League-trofæet til Milan. Han minder mig mest af alle om Johann Cruyff med den fremadrettethed, fart, øje for mål og når han starter fra midtbanen er han unik,” lød de rosende ord fra legenden.

“Kaka har forbedret sig meget – mere end jeg troede var muligt – selvom man kunne se fra en tidlig alder, at han ville nå langt. Når han er i form, er Milan knusende.”

På baggrund af analysen af de vigtigste spillere og formkurve, mener den aldrende brasilianer, det er oplagt, at Milan bliver Champions League-mestre.

“Det er logisk, at de er favoritterne, hvis man overvejer, hvor meget de har forbedret sig imod Bayern og Manchester United. Dette er en god mulighed for at tage hævn efter Istanbul,” sluttede Pelé.Kommentér

2 kommentarer til “CL-Special: Pelé: Milan vinder

  1. NH92 siger:

    Sevlfølgelig vinder Milan. Er helt enig med di Pelé !

  2. Mike Justesen siger:

    Pelé er alt for uviden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu