Наши партнеры

MenuCL-Special: Mølby: Det er fifty-fifty i finalen

CL-Special

Den tidligere Liverpool-spiller Jan Mølby håber meget på, at hans gamle klub vinder Champions League-finalen mod AC Milan i morgen.

Jan Mølbys ophold i Liverpool var fra 1984 til 1995, før han valgte at forlade klubben, til fordel for et manager-job i Swansea.

Gennem hele hans tid i klubben, er det blevet til 60 mål i 291 kampe, og hans kærlighed til klubben er ikke blevet mindre, derfor skal han også se hans hold i Athen i morgen aften.

Jan Mølby tror og håber på en Liverpool-sejr, selvom han mener, at holdene er nogenlunde lige stærke.

”Jeg tror det er 50-50. Liverpool har sin gode defensiv, der taler for det, mens der er lidt svagheder i vores offensive spil,” sagde Jan Mølby til KUNSPORT.DK.

”Men jeg mener klart, at vi er blevet bedre i forhold til den sidste finale mod Milan i 2005. Vi har en bedre målmand i Reina, og så er der selvfølgelig Daniel Agger. Han er bare blevet bedre og bedre hele sæsonen, og han er virkelig god i det offensive, og det gør ham til en af de bedste spillere,” vurderede den tidligere Liverpool-legende.

Han er meget spændt på at se, hvordan Liverpools manager Rafael Benitez vælger at stille op mod Milan i morgen aften.

”Det hele afhænger af, om han spiller 4-4-2 eller 4-5-1. Forsvaret er det stærkeste for Liverpool, og midtbanen er noget defensivt orienteret og godt organiseret. Steven Gerrard er vores stærke mand på midtbanen, mens angrebet især med en 4-5-1-opstilling ikke er helt deroppe på niveau. Men jeg tror, han (Benitez, red.) stiller med en angriber, og fem mand på midtbanen for at prøve at slå Milans spil i stykker. Og det bliver garanteret Dirk Kuyt oppe foran.”

Finalen bliver også en anden Liverpool-legendes sidste chance for at sige ordentlig farvel til klubben, da Liverpool har valgt ikke at forlænge med Robbie Fowler.

”Jeg er helt sikker på, at Fowler ikke starter inde, men hvis vi enten er foran eller bagud 2-0, så tror jeg han kommer ind. Det er svært med kun en angriber oppe foran, for så sidder der tre på bænken, og det er ikke nemt at få en plads,” sluttede Jan Mølby fra Athen, hvor han samtidig fortalte, at der indtil videre nærmest kun er Liverpool-fans i byen.

Hans bud på kampens resultat lød:

”Jeg tror, at det bliver 1-1 i den ordinære spilletid, og så vinder Liverpool på straffespark.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu