Наши партнеры

MenuCL-Special: Laudrup: Jeg tør ikke gætte

CL-Special

Michael Laudrup mener, at dette års Champions League-finale mellem AC Milan og Liverpool FC er helt åben, kampen kan gå til begge sider.

“Kampen er fifty fifty. Jeg er overrasket over, at Milan og Liverpool står i finalen. Liverpool har overrasket mig meget resultatmæssigt i kampene mod Barcelona og Chelsea. Milan havde jeg heller ikke på forhånd spået i finalen,” sagde Laudrup i et interview til B.T.

Laudrup havde på forhånd ikke troet, at enten Liverpool eller Milan ville stå i finalen. Dog ser han de to hold som de helt rigtige finalister.

“Det er umuligt at fedtspille sig i Champions League-finalen; når man først finalen, så er det fortjent. Milan og Liverpool har gjort det rigtigt godt, selv om jeg for otte måneder siden ikke havde forventet, at de ville nå så langt,” sagde Laudrup, og fortsatte:

“Jeg tror ikke, at der bliver scoret mere end to mål. Jeg tør ikke gætte på resultatet, men jeg tror ikke på noget, der ligner en gentagelse af sidste gang Milan og Liverpool mødtes. Det var en unik finale.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu