Наши партнеры

MenuCL-Special: Kaka advarer mod Crouch

CL-Special

Den brasilianske Milan-stjerne Kaka advarer sine holdkammerater mod Liverpools Peter Crouch forud for aftenens Champions League-finale mellem de to hold.

Med sine godt to meter er Peter Crouch normalt ikke en man sådan lige overser. Man skulle da også tro, at alle i AC Milans trup er klar over den trussel, som Peter Crouch udgør. Alligevel finder Kaka det nødvendigt at advare sine holdkammerater mod den lange englænder.

”Crouch er meget farlig på de høje bolde. Vi skal spille meget klogt over for ham. Hver gang der er en høj bold, er det farligt, hvis Crouch er med,” sagde Kaká i dag til Milan-klubbens egen tv-station.

Crouch er selvfølgelig ikke den eneste Liverpool-spiller, der kan skabe problemer for milaneserne ifølge Kaka, men det er alligevel ham, som brasilianeren vil fremhæve – særligt for hans evner i luften.

”Hvis han ikke er med, og det er Kuyt og Bellamy, så er der andre ting, der skal tages højde for, men vi ved, hvor opmærksomme vi skal være, når det gælder Crouch,” sagde Kaká.

25-årige Kaka brugte også noget luft på at rose træneren i AC Milan, Carlo Ancelotti, og understrege at både tilskuere og Liverpool kan forvente sig et toptunet Milan-hold i aften på det olympiske stadion i Athen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu