Наши партнеры

MenuCL-Special: Gullit bakker op om Chelsea

CL-Special

Ruud Gullit var den mand, der førte Chelsea til sin største triumf i 27 år, da han i 1997 vandt FA Cuppen med klubben. Dengang sad han i det varme trænersæde, hvor Avram Grant nu befinder sig. Det afholder dog ikke hollænderen fra at bakke op om Chelsea før det store brag.

Til dagligt sidder Ruud Gullit med styringen i amerikanske LA Galaxy, hvor den verdensberømte David Beckham ligeså befinder sig. Før i tiden har hollænderen stået bag den ene halvdel af finalen i Moskva, nemlig engelske Chelsea, som han styrede fra 1996-1998.

Dengang vandt han klubbens første store triumf i hele 27 år, da han var med til at sikre Chelsea FA Cuppen i 1997. Nu har Chelsea chance for at hente sin første Champions League-titel, hvilket Ruud Gullit selvsagt har hørt om.

Ruud Gullit er først og fremmest ikke i tvivl om, at Manchester United hellere ville have haft Liverpool som modstander i finalen. Ydermere er han meget glad for den isrealske Avram Grants arbejde med truppen.

“Jose Mourinho havde et godt hold i sine hænder og spørgsmålet var, hvad Grant gøre med det. Indtil videre har han i hvert fald gjort det rigtig, rigtig godt,” fortæller Ruud Gullit til sportinglife.com.

Hollænderen, der i sin spillerkarriere opnåede 66 landskampe for hjemlandet, lagde heller ikke skjul på, hvem der ville få nøglerollen i kampen.

“For Manchester bliver det, hvem der skal spille imod Drogba, Vidic eller Ferdinand, det vil være nøglen. Desuden mener jeg at Paul Scholes også vil få en stor taktisk rolle,” slutter Gullit til sportinglife.com.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu