Наши партнеры

MenuCL-Special: Grant: Jeg ved hvad jeg laver

CL-Special

Nogle Chelsea-fans er skeptiske overfor Grants taktiske overvejelser i forbindelse med Champions League-finalen, men Grant beroliger de skeptiske fans og siger han ved hvad han gør.

Nogle fans har før i sæsonen kommet med kommentar som ”Du ved ikke hvad du laver”, har det blandt andet lydt når Grant har foretaget udskiftninger, men Grant mener han i de senere uger har besvaret kritikken.

Med sejre over Arsenal, Liverpool og Manchester, mener Grant han med sine taktiske overvejelser, har bevist han er god nok til at lave de rigtige udskiftninger, på de rigtige tidspunkter.

Grant siger grundende til sejrene over den nævnte hold, netop var hans rigtige udskiftninger.

”For det første var jeg glad for hvordan vi startede disse kampe (mod Arsenal, Liverpool og Manchester red.), hvis vi gør det samme igen, så tror jeg vi kommer til at gøre det godt,” siger Grant til Daily Mail og kommer med eksempler fra de nævnte kampe.

”Mod Arsenal startede vi inde med blandt andet Nicolas Anelka og Juliano Belletti og ændrede systemet. Vi fik scoret to mål og burde have scoret flere,” siger en selvtillids fuld Grant omkring kampen mod Arsenal.

”I første semifinale kamp mod Liverpool, var det Kalou, som løb med bolden og Anelka der pressede John Arne Riise til at lave selvmål,” siger Grant angående Liverpool-kampen.

”Mod United satte vi Anelka, Shevchenko og Makelele ind, efter at United havde udlignet på en af vores fejl. Vi sluttede kampen med tre angribere og til sidst lykkedes det os at score det vindene mål,” siger Grant omkring kampen mod United.

Grant mener at man til store kampe, skal tør tage chancen og bruge det system man føler er det bedste til kampen.

”I store kampe er det en god idé at skifte spillere eller systemet på de rigtige tidspunkter. Det er en af de bedste måder at vinde kampene på når du kender modstanderen godt,” slutter Grant.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu