Наши партнеры

MenuCL-Special: Gerrard forventer tæt kamp

CL-Special

Steven Gerrard forventer ikke, at Champions League finalen i Athen mod italienske A.C. Milan bliver afsluttet i samme spektakulære måde som finalen for 2 år siden.

Ved pausen førte Milan 3-0, men Liverpool kæmpede sig tilbage i kampen og vandt på straffespark.

”Jeg har holdt meget øje med AC Milan denne sæson, og de er meget forskellige i forhold til 2005,” sagde han til eurosport.com. ”Jeg tror ikke kampen vil være magen til den i 2005, jeg tror begge hold vil være meget mere forsigtige, og forsvaret hos begge hold vil være meget mere tæt.”

”Vi har lært meget af kampen i 2005. I første halvleg var vi helt åbne i forsvaret, og havde på intet tidspunkt styr på deres angribere. Vi har lært lektien af den dårlige start,” sagde kaptajnen.

”Vi vil forsøge at få styr på kampen fra starten af, og score det første mål, da det sandsynligvis vil være det der adskiller vinderen fra taberen.”

Gerrard udtalte, at han var imponeret over Milan denne sæson, specielt deres sejr over Manchester United i Champions League semifinalen.

”De viste mod Manchester United, at de er et fantastisk hold, der fortjener stor respekt. Det vil vi give dem, men vi er ikke bange for dem. Vi er selv et godt hold, og vi tror på, at vi kan vinde,” sagde han.

Gerrard har også neddysset den personlige kamp mellem ham og Milans midtbanespiller Gennaro Gattuso. I Gerrards selvbiografi kritiserede han Gattuso for at være for selvsikker, og italieneren har givet igen.

”Jeg forbereder mig ikke på at spille mod Gattuso, men mod Milan. Han er en fantastisk spiller med stor erfaring, og han har vundet VM, og han har bevist, at han er en stjernespiller i mange år.”

”Jeg er ikke nervøs for at møde Gattuso, jeg er nervøs for at møde Milan, og for min egen præstation. Jeg vil fokusere på at spille så godt jeg kan, og så må vi se om Gattuso kan stoppe mig,” tilføjede Gerrard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu