Наши партнеры

MenuCL-Special: Finale spilles i de natlige timer

CL-Special

På grund af den store tidsforskel mellem Rusland og Danmark, og for den sags skyld også englænderne, der garanteret vil følge med i kampen, spilles finalen meget sent lokal tid. Det huer dog ikke nogle af parterne.

Trods finalen bliver spillet sent lokal tid, nærmeste bestemt sættes kampen igang af Lubos Michel klokken 22.45, mens danskerne kan overvære kampen fra 20.45, har det ingen betydning på de parter, som det hele egentlig drejer sig om. Chelsea Frank Lampard er ikke bleg for at spille i de natlige timer.

“Når kampen begynder, har vi kun været her i to dage, så vores kroppe er stadig justeret til engelsk tid. Det bliver sikkert en lang dag, men det er ikke et problem,” siger Chelseas Frank Lampard.

Rio Ferdinand er heller ikke mørkeræd, da finalen kunne spilles klokken fire om morgenen, hvis det stod til den rutinerede englænder.

“Det er en stor kamp, så det tænker jeg slet ikke på. Selv hvis kampen var sat til at begynde klokken fire om morgenen, ville det ikke bekymre mig,” siger Manchester Uniteds Rio Ferdinand ifølge DR til et pressemøde.

Det vil være den første finale, hvor to engelske hold støder sammen i finalen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu