Наши партнеры

MenuCL-Special: Elkjær: Det bliver en jævnbyrdig kamp

CL-Special

Den tidligere danske landsholdsangriber Preben Elkjær tror som de fleste andre eksperter, at Champions League-finalen mellem AC Milan og Liverpool FC bliver jævnbyrdig.

Preben Elkjær udtaler sig sjældent dårligt om et italiensk hold, men han mener faktisk, at AC Milans hold er dårligere end det var for to år siden, hvor Milano-klubben også mødte Liverpool i Champions League-finalen.

“Jeg ved ikke om Milan vinder. De er efter min mening ikke så gode, som de var for to år siden. Dengang var de til gengæld dobbelt så gode som Liverpool.

Liverpools hold er blevet lidt bedre end for to år siden, og samtidig tror jeg at Milan er blevet lidt dårligere. Kampen er ret åben,” sagde Elkjær til MetroXpress.

Selvom han mener, at begge hold har en chance, så bryder han sig ikke om Liverpools spillestil.

“Liverpool er et hold, der er voldsomt svært at spille imod, for det dræber jo alt fodbold i et voldsomt opskruet tempo, så ikke engang deres egne spillere formår at lave noget seværdigt, men det klarer de sig godt på, for der er ikke så mange af dem, de spiller imod, som er vant til det tempo.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu