Наши партнеры

MenuCL-Special: Cech: United har andet end Ronaldo

CL-Special

Christano Ronaldo er kommet meget i fokus som Uniteds helt store profil, forud for Champions League-finalen i aften, men Petr Cech mener United har andet end den portugisiske verdensstjerne.

Ronaldo har været den helt store profil for United i den her sæson, hvor det inden Champions League-finalen er blevet til 41 mål. Men Cech gør opmærksom på De Røde Djævle har andre angrebsvåben end lige netop Ronaldo.

”Alle snakker om at Ronaldo kan blive farlig for os, men de er mere end bare Ronaldo. Man skal ikke glemme at Tevez har haft en fantastisk sæson, Rooney er altid farlig, og Giggs har evnerne og rutinen til at afgøre kampen,” siger Cech til SkySports.

Det forventes finalen vil blive en gyser, derfor har Chelsea trænet specielt hen mod en eventuel straffesparkskonkurrence.

”Det handler ikke om hvad man kan til træning, for alle kan score, når presset ikke er på dem. Når man kommer til det punkt, hvor presset er størst, og man ved det kan blive det afgørende spark, så er det noget helt andet,” siger Cech.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu