Наши партнеры

MenuCL-Special: Ambrosini klar til kamp

CL-Special

Milans midtbanespiller Massimo Ambrosini ser frem til Champions League-finalen mod Liverpool. Efter at have misset kampen for to år siden, er han i år klar til kamp.

Massimo Ambrosini kan komme til at stå over for de røde fra Liverpool, når de tørner sammen den 23. maj, i Champions League finalen.

Der er forventninger om en stor kamp, som forhåbentlig kan blive lige så spændende som finalen for to år siden. Her var Milan ved pausen foran hele 3-0, men med et stærkt comeback fra Liverpool, sikrede de sig sejren efter straffesparkskonkurrence.

Ambrosini kunne ikke deltage i kampen, da en skade var brudt op i en Serie A-kamp.

Han står nu klar til at gribe sin anden chance for en finalekamp med begge hænder.

” Livet er mærkeligt, for det er ikke altid du er så heldig, at du kan få en ny chance,” Udtalte han til uefa.com.

”Jeg er opmærksom på dette, og vi må alle være klar til kampen mod Liverpool, som tog trofæet fra os for to år siden,” tilføjede den 29-årige Ambrosini, der for nyligt forlængede sin kontrakt med Milan frem til 2010.

”Fodbold er utroligt somme tider, og det viser kun hvor vigtigt disse kampe er.”

”Selvom vi havde haft ti mand i feltet i løbet af de ti minutter af vanviddet, ville det ikke have gjort nogen forskel.”

Ambrosini tror at Liverpool er blevet stærkere siden sidst. Især generalen Steven Gerrard, som han ser frem til at stå overfor.

”Efter min mening er han helt ubestrideligt den bedste lige nu.” Forklarede midtbanespilleren.

”Det er stort for mig, at skulle spille overfor ham. At det så er Champions League-finalen, gør det bare endnu større.” Sluttede Ambrosini.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu