Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
CL-duel: Iniesta vs Anderson - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuCL-duel: Iniesta vs Anderson

CL-Special

TotalBold.dk varmer op til den store Champions League-finale på onsdag mellem FC Barcelona og Manchester United. Vi har vurderet samtlige spillere, som vi forudser, der vil være at finde i startformationerne samt de to cheftrænere. Duellen står herunder mellem holdenes venstre-kantspillere, Andrés Iniesta og Anderson.

FC Barcelona: Andrés Iniesta Luján

Født: 11. maj 1984

Nationalitet: Spanien

Højde: 169 cm

Vægt: 72 kg

Tidligere klubber: Barcelona B

Champions League-præstation i denne sæson:

Josep Guardiola har i denne sæson valgt at satse fuldt ud på Iniesta, hvilket har vist sig at være en fremragende idé. Den blege spanier har været en stor trussel mod modspillere, da han er her, der og alle vegne på banen. Han har fået syv kampe i Champions League, da han har været skadet og har udnyttet spilletiden sublimt og er fast mand i holdopstillingen.

Champions League-erfaring:

Andrés Iniesta har tidligere vundet Champions League-trofæet i 2006, hvor Barcelona slog engelske Arsenal. Han kom ind det 46. minut, hvor han spillede formidabelt og med et stort overblik og velfungerende pasninger, der i sidste ende resulterede i at catalanerne kunne hæve pokalen med de store ører.

Styrker:

Iniestas store styrke er hans villighed til at spille, hvor end træneren placerer ham. Han er meget ydmyg og udtaler sig aldrig arrogant i medierne, hvilket har gjort ham ufattelig populær blandt fansene på Camp Nou. Iniesta spiller et direkte, udfordrende spil der ikke levner plads til modstanderne. Iniesta ses som en kommende anfører for holdet.

Svagheder:

Andrés Iniesta har overordnet set ingen svagheder. Det skulle måske være hans langskud og teknik, der måske kunne justeres yderligere.

Manchester United: Anderson Luís de Abreu Oliveira

Født: 13. april 1988

Nationalitet: Brasilien

Højde: 176 cm

Vægt: 77 kg

Tidligere klubber: Grêmio og Porto

Champions League-præstation i denne sæson:

Ved siden af midtbaneduoen Michael Carrick og Darren Fletcher har Anderson været sikker mand. Den 21-åriges millimeterpræcise afleveringer har været foretrukket af manager Alex Ferguson, der primært har slidere på den centrale midtbane. Anderson har fået chancen i otte Champions League-relateret kampe og har lagt op til to mål. Brasilianeren var før sin ankomst til Manchester en feteret ungdomsstjerne, der senere blomstrede op til at være en vigtig spiller for de engelske mestre.

Champions League-erfaring:

Anderson vandt Champions League-trofæet sidste sæson, som næsten alle medlemmer af United-truppen også gjorde. Anderson kom ind i overtiden, da Alex Ferguson skulle bruge ham i straffesparkskonkurrencen, hvor Anderson sikkert scorede.

Styrker:

Andersons primære styrker er hans eminente teknik, hans utrolige omgang med bolden og hans præcise afleveringer, der kan splitte ethvert forsvar.

Svagheder:

Anderson er ikke stærk fysisk og mangler rutine, men det skal nok komme med alderen.

Samlet vurdering:

I kampen mellem Iniesta og Anderson vinder Iniesta klart. Den 25-årige spanier ved klart, hvad han gør og kender ethvert skridt, han tager til perfektion. Han forhaster sig ikke, mens Anderson derimod har en tendens til at buse hovedløst frem, grundet hans manglende rutine.

Skrevet af Peter ChristensenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu