Наши партнеры

Menu



Cissés prisskilt er sat

Engelsk fodbold

Djibril Cissé ser ikke ud til at have en fremtid hos Liverpool, men håbet om at blive i Premier League er stadig i live, da Bolton har fået interesse for franskmanden.

Boltons manager, Sammy Lee, foretrækker dog at hente angriberen på et sæsonlangt lån, men den muligheden tilfredsstiller ikke Rafa Benitez

Marseille har ligeledes prøvet at lave en lejeaftale, men hvis Cissé forlader ikke Liverpool, medmindre Benitez får penge i kassen.

Nu ser det ud til at spanieren har sat pris på sin franske angriber. Prisen skulle formegentlig ligge mellem 60-70 mio. kr., hvis Marseille eller andre klubber ønsker at sikre sig angriberen denne sommer.

”Cissés situation er klar,” fortalte Benitez. ”Hvis en anden klub ønsker ham, må de købe ham. Der bliver ikke flere lån.”

På det seneste har der været mange rygter om, at Fernando Torres var på vej til Liverpool, og her skulle Benitez eftersigende have inkluderet Cissé i sit bud på Atlético Madrids stjerneangriber. Disse rygter er dog blevet manet til jorden af Atlético Madrids præsident Enrique Cerezo.

Cissé har ikke udtalt sig konkret om sine ønsker for fremtiden, men fastslår, at han hellere vil blive i England, frem for at rejse til Spanien.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu