Наши партнеры

MenuChelseas angrebsprofil skadet

Engelsk fodbold

Chelseas angriber, Andrej Shevchenko, må sidde ude de kommende kampe, efter at ukraineren pådrog sig en lårskade ved at sparke hul i luften i søndagens opgør mod Blackburn.

Andrej Shevchenko har ikke haft en let sæson i Chelsea. Ukraineren har længe været udskældt i medierne for, at være langsom til at komme op i gear, men på det seneste er det lysnet lidt. Men nu må Shevchenko igen se mørket i øjnene, da han har pådraget sig en skade.

Skaden opstod i søndagens FA Cup-semifinale mod Blackburn, da Shevchenko kom til at sparke ved siden af bolden. Dette spark skulle eftersignende havde ført til en mindre forstrækning i låret. Derfor ventes det ikke, at ukraineren kommer på banen i aftenens kamp mod West Ham.

Det er endnu uvist hvor længe den uheldige angriber må sidde ude, men weekendens kamp mod Newcastle og næste uges vigtige Champions League-semifinale mod Liverpool er i fare.

Shevchenkos ufrivillige afbud, ventes at give plads til Salomon Kalou som skal danne makkerpar med Didier Drogba i Chelseas angreb.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu