Наши партнеры

MenuChelsea-spillere på vej tilbage fra skader

Engelsk fodbold

Flere af Chelseas spillere, heriblandt John Terry og Peter Cech, er begge på vej tilbage tidligere end forventet.

Chelsea har i denne sæson været ramt af en lammende række af skader, senest har en skade i ryggen frarøvet dem deres og Englands kaptajn og midterforsvarer John Terry.

Samtidig døjes der med skader til Joe Cole, Peter Cech og Arjen Robben, som alle har brugt en stor del af denne sæson på tilskuerpladserne. Udfra disse skader måtte Chelsea manager, Jose Mourinho indrømme, at han er glad for at de ikke har ladet Manchester United, komme længere væk.

Nu har han sat som mål, at John Terry skal gøre comeback den 13. januar, mod Wigan, og han tror på at tingene nu vil gå Chelseas vej.

Efter at have set John Terry varme op, inden kampen på Villa Park, havde han denne kommentar til Sky Sports. “ Jeg tror at dette bliver den sidste kamp som John Terry misser i denne sæson. Jeg tror at han vil være klar til den næste kamp mod Wigan.”

“ Der er Robben også klar og Peter Cech vil være tilbage efter kampen mod Wigan, så situationen ser ud til lysne for os nu. Situationen er bedre for Manchester United, da de ligger nummer 1 i ligaen, men samtidig ser det også lysere og lysere ud for os” slutter han.

Inden tirsdagens kampe var Chelsea 7 point efter, eftersom Manchester kun fik 2-2 mod Newcastle i mandags. Men da Chelsea kun fik 0-0 mod Aston Villa, på Villa Park, er afstanden stadig den samme som den var inden denne runde, 6 point.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu