Наши партнеры

MenuCannavaro: Det skal nok blive bedre

Spansk fodbold

Fabio Cannavaro har indrømmet, at han i øjeblikket kæmper, for at genvinde den form han viste i Juventus, og under VM. Han insisterer dog på, at han snart vil begynde at imponere i den hvide Real Madrid trøje.

Real har igen vist skuffende form i Primera Division i denne sæson, og Cannavaro har været en af de store syndebukke, specielt var kritikken stor, efter hans indsats mod ærkerivalerne fra Atlético, sidste lørdag.

”Jeg ved at jeg ikke er i topform,” sagde den italienske stopper efter han så rødt i Madrid-derbyet, der endte 1-1.

”Jeg har aldrig lavet så mange fejl i min karriere, men jeg arbejder på at blive den samme spiller, som jeg var for Juventus, og under VM – jeg er sikker på at det nok skal blive bedre.”

”Jeg ved godt at det ikke er en undskyldning for mine mange fejl, men hele holdet spiller skidt for tiden,” forsatte han.

”Ud af vores 30 kampe, har kun 3-4 af dem været på et acceptabelt niveau, resten har været middelmådige.”

Real bliver linket sammen med den eftertragtede forsvarsspiller, Alexis der p.t. spiller i Getafe, hvilket gør Cannavaros plads på holdet, mere og mere usikker.

Canna kom til Real sammen med den udskældte træner, Fabio Capello, og det virker sandsynligt, at forsvarsspilleren vil følge med, hvis Capello tager tilbage til Italien.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu