Наши партнеры

MenuCannavaro ændrer syn på Cassanos situation

Spansk fodbold

For få dage side udtalte Cannavaro, at Cassano skulle blive og kæmpe for en fast plads hos Real Madrid, men nu har den italienske forsvarsspiller ændret sit syn på situationen, og mener at det ville være bedre for angriberen at tage hjem til Italien.

For mindre end en uge siden rådede Cannavaro, Cassano til at blive i hovedstadsklubben og kæmpe for sin plads, selvom præstationerne på banen ikke har været optimale.

”Han burde ikke tænke på at skifte, men på at blive og kæmpe for sin plads,” har Cannavaro sagt. ”Antonio kom hertil for at være en vigtig spiller for Real Madrid.”

Dog ser det uundgåelige ud til at vente rundt om hjørnet, og efter gårsdagens krisemøde på Bernabeu, råder Italiens anfører nu landsmanden til at søge regulær førsteholds fodbold i hjemlandet.

”Jeg håber at Antonio kan vende hjem, da han er en dygtig spiller der fortjener at være fast mand,” lyder det fra Cannavaro.

Angående Real Madrids nuværende krise, insisterer han på at det bare er en kort fase, og at man snart vil se dem i topform igen.Kommentér

5 kommentarer til “Cannavaro ændrer syn på Cassanos situation

 1. Peter Bruun siger:

  en lækkert skrevet artikel, selv om det ikke er den mest neutrale artikel. Man kan tydeligt læse at det er en som er fan af holdet, som ikke nødvendigvis direkte ødelægger artiklen, men ihvertfald gør den lidt hoverende/ pralende at læse. Det er ikke fordi at jeg ikke er enig i de ting som bliver belyst, men havde man valgt at skrive artikleren som en schweizer og ikke en italiensk fan, så havde den også været mere detaljeret, omkring blandt andet sammeligning, som virker meget fattig, i og med at der kun er skrevet 3 linier, det siger for lidt. Konklusionen er også lidt for ensidig, til en ellers velskrevet artikel, som jeg fik meget godt ud af på trods af en hvis favorisering.

 2. Peter Bruun siger:

  Man vil nok gå hen og kalde mig for en flueknepper, Men en spiller dragt består af mere end trøjen så spillerdragtens farver er blå, sort og hvid.

 3. Peter Bruun siger:

  ups, got a little bit carried away there, bare stryg det med dragten 😉

 4. Peter Christensen siger:

  Hvis man absolut, og jeg mener ABSOLUT, skulle sætte et minus ved denne artikel, så er det, at den mangler spillerprofilvurderinger fra den kritisk side. Jeg er enig i alt der står i artiklen, men alle fodboldspillere har svagheder.

 5. Alexander Bech siger:

  Hehe, ja , det har du skam helt ret i. Cambiasso er langsom, og Zlatan har stadigvæk en egocentreret dreng indeni. Men det gør dem ikke til dårligere fodboldspillere. 😉 De har så mange andre ting at byde ind med, at det næsten, og jeg skriver NÆSTEN, opvejer for deres svagheder… Ellers tak for kommentaren.. Det er altid godt med lidt konstruktivt kritik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu