Наши партнеры

MenuCampbell misser comeback

Engelsk fodbold

Sol Campbell blev udtaget til onsdagens venskabskamp mod Tyskland, men forsvarsspilleren har nu pådraget sig en skade, og han misser derfor sin comeback-kamp for det engelske landshold.

Sol Campbell har kæmpet sig tilbage fra mange skader i de senere år, og han var således for første gang i over et år med i Steve McClarens landsholdstrup, som på onsdag møder Tyskland i en venskabskamp på Wembley.

Nu ser det så ud til, at den tidligere Arsenal-spiller må udskyde sit comeback på det engelske landshold, da han har pådraget sig en muskelskade.

Steve McClaren bliver heller ikke glad for den pludselige skade, da han allerede har udtaget en urutineret spiller, Stephen Taylor fra Newcastle, da Jonathan Woodgate, Ledley King og Michael Dawson alle har meldt afbud grundet skader, mens Jamie Carragher for ikke længe siden trak sig tilbage fra landsholdsfodbold.

Campbell var heller ikke med i Portsmouths kamp i dag mod Bolton. Portsmouth klarede dog skærene uden deres forsvarsgeneral, og fortsatte dermed den gode stime med en 3-1-sejr.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu