Наши партнеры

MenuBrasiliansk ballade i City

Engelsk fodbold

Robinho har forladt Manchester Citys træningslejr i Tenerife. Det skulle angiveligt være på grund af et sammenstød med manager Mark Hughes.

Manchester Citys brasilianske spiller Robinho har forladt klubbens træningslejr i Tenerife angiveligt på grund af et sammenstød med manageren Mark Hughes.

Adskillige engelske medier rapporterer, at Robinho er taget til sit hjemland, hvor han vil fejre sin fødselsdag. Ifølge Robinho er begrundelsen familieproblemer. Han lover dog at han vil returnere og hjælpe City med at vende sig af med krisen, som klubben befinder sig i.

“Jeg er besluttet på at hjælpe Manchester City til at blive den magtfaktor, som ejerne har lovet mig, klubben vil blive,” siger han i dag ifølge dailymail.co.uk.

En bekendtgørelse på Robinhos hjemmeside siger, at han vil være tilbage hurtigst muligt, så han kan komme i kamp, når City onsdag møder Newcastle.

Manchester Citys formand Gary Cook er netop vendt hjem efter de afbrudte forhandlinger med Milans Kaká, og har allerede hørt om hændelsen.

“Jeg ved, at Robinho ikke er på træninganlægget på Tenerife. Hvis han har forladt træningslejren, er det et brud på klubbens kodeks,” siger Cook til BBC.

De første meldinger lød, at Robinho havde forladt træningslejren på grund af, det ikke lykkedes City at købe landsmanden Kaká.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu