Наши партнеры

MenuBordeaux snublede hjemme mod Lille

Fransk fodbold

Bordeaux formåede kun at spille 2-2 hjemme mod Lille, som ikke lod sig gyse af, at Bordeaux endnu ikke har tabt på hjemmebane i den igangværende sæson i Le Championnat.

Hjemmeholdet kom bedst fra start, da de efter 16 minutters spil kom i front, hvor Bellion fik bolden forbi Malicki i Lille-målet.

Bordeaux var flere gange tæt på at fordoble føringen inden pausen, men det lykkedes ikke for dem og det skulle vise sig at blive dyrt fra anden halvlegs start, idet Lille fire minutter inde i anden halvleg fik udlignet. Det skulle vise sig at blive endnu værre for hjemmeholdet efter 57 minutter, da midterforsvaren for Lille, Rami, bragte udeholdet i front.

Yoan Gouffran scorede det udlignende mål efter 59 minutter, hvor han gjorde det til kampens resultat 2-2. Det uafgjorte resultat betyder, at Bordeaux bringer sig op á point med Lyon på førstepladsen, Lyon har dog spillet en kamp mindre end Bordeaux og kan nøjes med at spille uafgjort hjemme mod St. Etienne, for at bringe sig alene i front.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu