Наши партнеры

MenuBordeaux skriver med Milan-spiller

Fransk fodbold

Det franske førerhold i den bedste række, Bordeaux, har igennem denne sæson haft lejesvenden Yoann Gourcuff i truppen. Nu har han forladt AC Milan til fordel for at tegne en permanent fireårig kontrakt med den franske storklub.

Den 22-årige offensivspiller Yoann Gourcuff startede sin karriere i Rennes, hvor han opnåede 65 kampe i klubben. Herefter blev han solgt til AC Milan i 2006, hvor han ikke formåede at slå igennem for alvor.

Gourcuff blev derfor udlejet til Bordeaux, hvor han har spillet sæsonen igennem. Hos det franske førerhold i den bedste række har han gjort det så godt, at han er blevet kåret til årets spiller.

I dag valgte Bordeaux at tegne en permanent kontrakt med Gourcuff, og denne vil løbe i de næste fire år.

”Jeg er glad for at forsætte i Bordeaux. Det har tegnet til en permanent kontrakt som sæsonen skred frem. Jeg vil gerne takke AC Milan klubben for at give mig chancen på højeste niveau, og jeg lærte meget under mit ophold,” siger Gourcuff til klubbens hjemmeside og fortsætter:

”Den tillid som Laurent Blanc (cheftræner, red.) og mine holdkammerater har vist mig samt klubbens fremtidige ambitioner, fik mig til at træffe den endelige beslutning.”

Bordeaux indtager i skrivende stund førstepladsen i Le Championnat, hvor der kun resterer en runde. I den sidste kamp skal de møde bundholdet Caen, hvor et uafgjort resultat er nok til at blive mestre.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu