Наши партнеры

MenuBordeaux besejrede de forsvarende mestre

Fransk fodbold

Den franske storklub Lyon bør tage deres målsætning om det ottende mesterskab i træk op til revurdering, efter at klubben i aften tabte 1-0 til en af mesterskabsaspiranterne, Bordeaux.

Lyons statistik var overbevisende, før dagens møde med Bordeaux. Holdet var ubesejrede i deres seneste ni møder hjemme hos Bordeaux.

Men denne flotte stime skulle vise sig at blive brudt. Midtbanespilleren Alou Diarra scorede kort før pausen, og lagde derved et stort pres på Lyon, som behøvede tre point, hvis de fortsat skulle bide de andre tophold i haserne.

De forsvarende franske mestre, som har vundet mesterskabet syv gange i træk, formåede dog ikke at komme tilbage i kampen, trods en del chancer i slutfasen.

Lyon ligger derfor på tredjepladsen med 60 point, mens Bordeaux ligger på andenpladsen med to point mere. På førstepladsen finder man Marseille, der har 64 point. Der resterer seks spillerunder af Le Championnat.

De forsvarende mestres kommende modstander i ligaen er hovedstadsklubben, Paris SG, der ligger et point efter Lyon på ligaens fjerdeplads.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu