Наши партнеры

MenuBoca beder fans om penge

Andet fodbold

Juan Carlos Crespi, stabsmedlem i den argentinske storklub Boca Juniors, har bedt fansene om at dykke ned i lommerne, og skrabe penge sammen, så klubben kan beholde Juan Roman Riquelme.

Den 29-årige playmaker har brugt de sidste 4 måneder på lån fra Villarreal, og hjalp Buenos Aires-klubben med at vinde Copa Libertadores, som kan betegnes som Sydamerikas Champions League, i sidste uge.

Den argentinske midtbanespiller er sat til at vende tilbage til Primera Division-klubben efter Copa America, men nu håber Crespi at fansene kan hjælpe klubben med at beholde Riquelme i en forlænget periode.

Crespi har sendt et brev til den midlertidige præsident Pedro Pompilio, om at oprette en telefonlinie, hvor fans kan ringe ind og donere penge, i håbet om, at klubben kan indsamle de 16.5 mio. kr. der skal til, for at klubben kan lave en ny 6 måneders lejekontrakt.

Crespi tror på, at klubben selv kan bidrage med 5.5 mio., 5.5 mio. kr. bliver betalt af sponsorerne, og at fansene også får indsamlet 5.5 mio. kr.

”Jeg tror, at vi får penge nok,” fortalte Crespo til avisen Ole.

”Jeg har allerede sagt, at jeg bliver den første til at donere penge.”

Hvis Boca kan beholde ham indtil december, vil Riquelme få mulighed for at spille i FIFA Klub VM turneringen i Japan.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu