Наши партнеры

MenuBIF-guldfugl prøvetræner i Frankrig

Fransk fodbold

Det danske talent, Nicolai Boilesen, som til dagligt folder sig ud på de danske træningsbaner hos vestegnen, er blevet inviteret til Frankrig, så han i sin måske fremtidige klub, Rennes, kan se forholdene an.

Franske klubber har i den senere tid været glad for danske spillere. I sommerens transfervindue røg der om ikke andet to danskere et smut til det centraleuropæiske land, nemlig Michael Gravgaard og Søren Larsen.

Nu har det franske hold, Rennes, valgt at springe på vognen, og har inviteret det Brøndby-talentet, Nicolai Boilesen, en tur til Frankrig, hvor han vil blive inviteret til at se forholdene an.

Boilesen tæller kun 16 år, men det har ikke afskræmt klubber fra at vise interesse i den meget unge dansker. Talentet er også inviteret til prøvetræning hos de to engelske giganter, Manchester United og Chelsea, og han har sågar også prøvetrænet i Frankrig før, da han var et smut forbi det lille fyrstedømme, Monaco.

”Rennes så Nicolai på U17-landsholdet i Israel, hvor klubbens akademidirektør var til stede. Nu må vi se på forholdene og se, hvad vore mavefornemmelse viser,” siger den forsvarstalentets far, Kenni Boilesen, til Ekstra Bladet.

Det vil i første omgang blive til træning med reserveholdet, hvis det bliver til en aftale mellem de to parter.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu