Наши партнеры

MenuBenitez: Vi spillede ikke op til vores niveau

Champions League

Rafa Benitez mener ikke, at Liverpool spillede op til deres bedste, i 1-3 nederlaget hjemme på Anfield Road til Chelsea i Champions Leagues kvartfinale i går aftes.

Liverpool fik ellers en god start i gårsdagens kvartfinaleopgør i Champions League mod ligarivalerne fra Chelsea, mente ente med at forlade banen med et 1-3 nederlag i bagagen, efter to mål af Ivanovic og et enkelt af Drogba.

“De spillede bolden flot rundt og vi tabte til et godt hold, fordi de spillede godt og vi spillede ikke op til vores niveau,” forklarer Liverpools manager til Sky Sports.

Chelsea valgte fra start af at mandsopdække Liverpools Steven Gerrard, hvilket Benitez ikke mener havde meget at gøre med det endelige resultat.

“Vi kunne se det allerede i det første minut og vi snakkede om det, men vi startede godt. Men den vigtigste ting er at vi spillede dårligt – de scorede i dødboldssituationer, men det kunne lige så godt have været i åbent spil,” siger han.

Liverpool skal nu som minimum score tre mål, når de to hold mødes til returopgør på tirsdag, på Stamford Bridge i London.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu