Наши партнеры

MenuBendtner: Vi kan vinde trofæer

Engelsk fodbold

Efter sin scoring i Liga Cuppen onsdag, mener den danske angriber Nicklas Bendtner, at Arsenal har styrken til at vinde trofæer.

Efter at have været ude af førsteholdstruppen i et par kampe, fik Bendtner chancen fra start – og den greb han. Han scorede til 1-0 på et flyvende hovedstød, og dermed sendte han Newcastle ud af Liga Cuppen. Den unge dansker har haft et lille formdyk på det sidste, men viste klassen onsdag, og nu tror han også på trofæer til ”The Gunners”.

”Det er fantastisk at være i klubben. Alle er glade og vil vinde trofæet. Hvis vi kan fortsætte på den måde, så kan vi også opnå det,” sagde Bendtner ifølge Dailly Mirror, og understreger derpå den ydmyghed over for sin rolle i fodboldverdenen, som flere har set som en mangel hos den unge dansker.

”Der er så mange fantastiske unge spillere i Arsenal. Vi spiller hele tiden pasnings-fodbold til træning. Vi er alle vant til det, og alle kan gøre det. Jeg håber på min chance. Jeg har samlet en masse erfaring, og det var godt for mig at være udlejet til Birmingham. Jeg har forbedret mig – det kan man se, når jeg spiller,” sagde Nicklas Bendtner.

Selvom Bendtner ikke har scoret i Premier League endnu, så ligger London-klubben på en solid førsteplads. Bendter og co. er også godt med i Europa, hvor de har kvalificeret sig til gruppespillet i Champions League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu