MenuBayern vil hente Robben

Tysk fodbold

Bayern München har offentliggjort deres interesse for Chelsea stjernen, Arjen Robben, hvilket måske kan føre til salg af Hargreaves.

Tyske medier hævder at Chelsea i al hemmelighed, har forhørt sig om Owen Hargreaves, der også er i Manchesters søgelys, og det har fået Bayern til at udtrykke deres interesse for Robben.

De tyske giganter har været på udkig efter en fløjspiller, de har bl.a. forhørt sig om Franck Ribery – men nu ser Robben også ud til at stå højt på Felix Magaths ønskeliste.

”Han er en god spiller, hurtig og i besiddelse af god teknik,” siger Magath til Bild.

Münchens formand Karl-Heinz Rummenigge, indrømmer også at Robben er en attraktiv spiller i klubben, og ifølge Daily Star er han parat til at kaste omkring 165 mio. kr. efter fløjspilleren.

”Han er en interessant spiller, alle hold ville være bange for at spille mod ham,” tilføjer Karl.

Robben er for tiden alt andet end en fast starter hos Chelsea, da han er kommet i overskud efter Mourinho er begyndt at spille med to angribere.

Den 22-årige hollænder har 2 år tilbage af hans nuværende kontrakt, og har tiltrukket interesse fra bl.a. Real Madrid, så der vil i hvert fald ikke være mangel på ansøgere, hvis Chelsea er åbne overfor købstilbud.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu