Наши партнеры

MenuBayern fik lukket op for målene

Champions League

Efter at Maccabi Haifa havde lukket den tyske storklub, Bayern München fra fadet i første halvleg, var der lagt andre boller på suppen, og Bayern fik kørt en sikker sejr hjem på 3-0.

Den tyske storklub, Bayern München skulle få rettet op på en ellers dårlig indeværende sæson, hvor det er blevet til nederlag og nederlag i 1. Bundesligaen. I jagten på succes, skulle det tyske storhold, til Israel, hvor Maccabi Haifa ventede.

Efter en klar dominans af Bayern München i første halvleg, med Robben, Lahm og Ribery havde skudforsøgene, men måtte se bolden enten ryge over eller forbi israelernes mål.

I anden halvleg er det igen, Bayern der presser på for at score, og får først scoret efter lidt over en times spil på mål af, Daniel van Buyten som sparker udefra 11-12 meters afstand uden chance for Nir Davidovitch i Maccabi Haifa målet.

Så var israelernes defensiv brudt op, og der skulle komme endnu to mål i aftenens opgør i Israel. Det var den unge tysker, Thomas Müller som fik sit store gennembrud sidste år i Champions League mod Sporting Lissabon fra Portugal. Han fik bolden i nettet i det 85. og 88. minut, og fik slået sejren fast på 3-0 og kan rejse tilbage til Tyskland og få lidt oprejsning på aftenens sejr og overfører det til den tyske 1. Bundesliga.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu