Наши партнеры

MenuBaros og Carew bytter hold

Engelsk fodbold

Lyon har tidligere på dagen udtalt at de var millimeter fra at hente Aston Villas tjekkiske angriber, Milan Baros, og nu er skiftet så blevet en realitet, mens de samtidig skiller sig af med Carew der bytter plads med Baros.

“Den tjekkiske landsholdsspiller, Milan Baros, vil blive officielt præsenteret i dag kl. 16,” annoncerer Lyon, der p.t. fører Ligue 1, på deres officielle hjemmeside. Der er dog ikke blevet offentliggjort yderligere detaljer.

Baros bliver genforenet med Gerard Houllier, manden der i sin tid hentede ham til Liverpool fra Banik Ostrava, hvilket sandsynligvis vil få tjekken på rette spor, da træneren ved hvordan han skal bruge Baros med succes.

Det norske fyrtårn John Carew, forventes at forhandle de sidste detaljer på plads med Aston Villa, senere i dag.

Milan Baros havde et par gode år i Liverpool, men i 2005 fik han at vide at han ikke længere var en del af klubbens fremtidsplaner. Aston Villa valgte derfor at smide omkring 71.5 mio. kr. efter tjekken, men det viste sig desværre at være et fejlkøb af den slemme slags. Angriberen har spillet 17 kampe i denne sæson, men har kun scoret 1 mål. Nu vil han så prøve lykken i det franske.

Opdateret kl. 19:52

Nu er byttehandlen mellem John Carew og Milan Baros blevet en realitet, da den norske angriber har underskrevet en 3½ års kontrakt med engelske Aston Villa

England bliver det 6. land i den 27-åriges fodboldkarriere. Han har tidligere spillet i: Norge, Spanien, Italien, Tyrkiet og Frankrig.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu