Наши партнеры

MenuBaptista: Newcastle interessant

Engelsk fodbold

Julio Baptista var i sidste sæson udlejet fra Real Madrid til Arsenal uden den store succes. Nu er han tilbage i Madrid, hvor han endnu ikke har fået afklaret sin rolle i den kommende sæson.

Da Julio Baptista skiftede fra Sevilla til Real Madrid var der store forventninger til den stærke brasilianer. Han levede dog aldrig op til forventninger, og han var i sidste sæson udlejet til Arsenal i Premier League. Her fik han heler ikke den store succes, og han er derfor vendt tilbage til Madrid, hvor han venter på en afklaring for fremtiden. Hvis Schuster ikke vil bruge ham, er han klar til et skifte tilbage til det engelske.

“Jeg vil her i opstarten have muligheden for at vise vores nye træner Bernd Schuster, at jeg bør være en del af hans planer. Men hvis tingene ikke går her, må jeg se mig om efter andre muligheder i England eller Spanien. Newcastle er en stor klub, men før jeg overvejer et skifte, må jeg have afklaret min situation i Madrid,” udtalte brasilianeren ifølge Eurosport.

Julio Baptista har netop været med til at vinde Copa America for Brasilien, hvor de i finalen vandt 3-0 over Argentina, og her scorede Baptista det første mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu