Наши партнеры

MenuBallack giver Der Kaiser tørt på

Tysk fodbold

Michael Ballack har svaret tilbage på de anklager den tyske legende Franz Beckenbauer, kom med tidligere på ugen.

Franz Beckenbauer, der tidligere var Ballacks præsident i Bayern München, kritiserede offentligt midtbanespillerens beslutning om at skifte til Chelsea. I hans øjne ville det være gået meget bedre i Manchester United.

I sommers skiftede Ballack på free transfer til de engelske mestre, men Ballack har været en stor skuffelse, og har ikke gjort sig fortjent til den løncheck, på omkring 1,4 mio. kr., der fik ham til at afvise United, han modtager hver eneste uge hos ”The Blues.”

Den tyske landsholdsspiller, og anfører, forsikrer dog Der Kaiser om at han på ingen måde fortryder hans skifte, og har også afvist rygterne om at hans forhold til holdkammerater skulle være anstrengt.

”Jeg er fuldstændig accepteret i truppen, og jeg har det godt med mine holdkammerater, og det er det der tæller,” fortæller Ballack til den tyske radiostation ARD.

”Jeg kan kun snakke for mig selv. Jeg havde brug for en udfordring, og det har jeg fundet her. Jeg er stadig overbevist om at det var den helt rigtige beslutning. Jeg har store ambitioner i denne klub.”

Rygterne siger at to af Ballacks medspillere, Claude Makelele og Didier Drogba, begge har brokket sig over Ballacks negative indflydelse på Mourinho, og de mener at han har en stor del af skylden angående truppens dårlige moral.

Ballack mener dog at dette er noget værre vrøvl, da han selv er træt af alt mediepostyret der er omkring Roman Abramovichs forhold til træneren, og den konstante snak om krise hos titelkandidaterne.

”Der sker altid noget i Chelsea,” slutter Ballack af.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu