Наши партнеры

MenuAvis: Liverpool har hentet Torres

Spansk fodbold

Nu skulle Atlético Madrid eftersigende været nået til enighed med Liverpool, om et salg af klubbens stjerneangriber Fernando Torres.

Telemadrid hævder at aftalen endelig skulle være på plads, og at Benitez nu har sikret sig sin ønsketransfer.

Liverpool vil til gengæld sende Luis Garcia plus 240 mio. kr. den anden vej, hvilket er lige i underkanten af ’El Niños’ frikøbsklausul der lyder på 300 mio. kr.

Udover det, har Atlético insisteret på at få førsteretten til at hente ham, hvis Liverpool skulle beslutte sig for at sælge ham senere hen, og dette er Liverpool gået med til.

Det eneste der mangler nu, skulle være, at den 23-årige angriber sætter sin underskrift på den tilbudte kontrakt, og så vil sommerens største handel være en realitet.

Rygterne har længe floreret, men nyheden kommer som en overraskelse, da Atlético så sent som i morges forsikrede, at der ikke var nogle forhandlinger mellem klubberne, som følge af gårsdagens protester fra klubbens fans.

Marca mener at forhandlinger stadig kører, og ligeledes gør AS, der hævder, at hovedpunktet er, at Atlético vil være sikre på førsteretten, hvis Torres skulle blive solgt senere hen.

Nu har situationen stået stille i et par timer, men diverse spanske medier kan fortælle, at der er sket en uventet drejning i sagen. Nærmere detaljer er ikke blevet offentliggjort, men intet er 100% sikkert endnu.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu