Наши партнеры

MenuAtlético: Torres bestemmer selv

Spansk fodbold

Atléticos stjerneangriber Fernando Torres, har i de seneste år været et af de hotteste navne på transfermarkedet, og i år er ingen forskel. Nu udtaler klubben, og anføreren selv kan bestemme sin fremtid.

Indtil videre har det været Champions League-finalister Liverpool, som medierne har udset som den næste destination for den 23-årige angriber. Torres er dog blevet forbundet med stort set alle topklubber, men specielt de engelske storklubber trækker hårdt i ’El Niño’.

”Jeg ville elske det hvis han bliver, men det er op til Fernando at beslutte hans fremtid. Vi har snakket med ham, og fortalt at vi ønsker at han bliver,” fortalte Miguel Angel Gil, der sidder på størstedelen af Atléticos aktier, til Punto Radio.

”Det er normalt at alle tilbudene og menneskerne omkring ham giver han noget og tænke over, og gør ham fortvivlet. Umiddelbart vil han fortsætte, men i fodbold kan alt ske, og jeg kan ikke forudse hvad den endelige beslutning bliver.”

”Jeg ønsker at kæmpe for Atléticos bedste, og arbejde på alternativer, hvis skrækscenariet skulle indtræffe. Ingen er uundværlig.”

Den 23-årige anfører, der de seneste 5 år er endt som klubbens topscorer, er på kontrakt hos Atlético indtil 2009.

Rygterne om landsholdsspillerens afgang, tog rigtig til da det ikke lykkedes Atlético at finde en direkte vej til Europa turneringer i den kommende sæson. De endte akkurat på en 7. plads, og vil derfor kæmpe med i Intertoto Cuppen i næste måned, og via den ende i UEFA Cuppen.

Hovedstads-klubben havde problemer med at få bolden indover stregen i sidste sæson, og Gil indrømmer at Villarreals uruguayske stjerne Diego Forlan, er klubbens hovedmål til at forstærke fronten.

”Vi prøver at hente Forlan som partner til Torres, eller hvis han skifter, som hans afløser,” fortsatte Gil.

”Torres ved, vi vil beholde ham, og hvis han vil, så bliver han.”

Torres, der er en livslang Atlético-fan og et produkt af klubbens ungdomsakademi, er p.t. på ferie, og er sat til at vende tilbage til klubbens træningslejr den 9. juli.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu