Наши партнеры

MenuAtlético i gang på transfermarkedet

Spansk fodbold

Atlético Madrid har i januar måned blevet sat i forbindelse med en masse forskellige spillere, og nu er to af dem endelig havnet på Vicente Calderon.

Den 29-årige forsvarsspiller, Fabiano Eller, der har spillet en kamp for det Brasilianske landshold i april 2005, er en af de to spillere Atlético Madrid har skrevet kontrakt med. Eller, der spiller i tyrkiske Trabzonspor, har været udlånt til SC Internacionale og har hjulpet dem frem til deres sejr i Copa Libertadores, samt en sejr i FIFA’s Klub VM over de spanske giganter fra Barcelona. Fabiano har underskrevet en kontrakt der gør sig gældende til juni 2009. Overgangssummen skulle ligge på omkring 8 mio. kr.

Fabiano Ellers landsmand, den 18-årige Diego, er den anden spiller der er blevet hentet til den spanske hovedstadsklub. Diego har denne sæson været på lån hos det portugisiske 2. divisionshold, FC Penafiel, men tilhører oprindeligt SC Braga. Den unge brasilianer har skrevet under på en kontrakt der gælder til år 2010, men vil spille sæsonen ud i Portugal.

Jesús García Pitarch, Atlético Madrids sportsdirektør, spår Diego en lys fremtid.

”Diego er en spiller der går en stor fremtid i møde og vi har hentet ham pga. vores indkøbspolitik, der går på at vi skal hente spillere der kan hjælpe os i fremtiden.”

Atlético har været i kontakt med et hav af spillere, mest spillere der er baseret i Portugal, men det er kun blevet til disse to. De skulle eftersigende være tæt på at sikre sig den alsidige ivorianske Kanga Akale. Udover ham jagter de også Daniel Carvalho og José Sosa.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu