Наши партнеры

MenuAS tror ikke på Laudrup

Spansk fodbold

Den spanske presse hævder at de ikke kender til den interesse der skulle være omkring Michael Laudrup, selvom den tidligere Brøndby-træners agent, Bayram Tutumlu, har fortalt at der i hvert fald er én unavngiven klub der skulle være efter den danske manager.

Den danske hjemmeside bold.dk har kontaktet journalisten Luis Nieto. Alle citater er taget derfra.

Michael Laudrup er et kendt navn i Spanien, da han i 1990’erne forbavsede det solrige land med sit elegante spil. Hans udvikling som træner følges også tæt af en del spanske klubber.

” Selvfølgelig ved vi hernede at Laudrup er blevet træner. Vi ved også at han stoppede i Brøndby og nu leder efter en ny klub – og allerhelst i Spanien,” siger journalisten Luis Nieto fra den spanske sportsavis AS til bold.dk.

”Men om han rent faktisk er på vej herned, det er straks en anden sag,” fortsætter Nieto

Herhjemme snakkes der ellers meget om at Laudrup er tæt på en spansk klub, og at han måske allerede kan starte her i foråret? – Bold.dk spørgsmål

”Det synes jeg lyder urealistisk. Jeg kan selvfølgelig ikke sige hvad der foregår bag de lukkede døre rundt om i klubberne, men umiddelbart har jeg meget svært ved at se hvilken klub det skulle være. Der har været en smule snak om Real Madrid, både nu og tidligere, men jeg tror bestemt ikke at det bliver aktuelt,” siger Nieto og fortsætter:

”Laudrup er en stor personlighed, og de klubber, der kunne være interessante for ham, er ikke umiddelbart nogen, der står og mangler en træner. Det er da interessant hvis det er sandt, men jeg tror det desværre ikke,” vurderer Nieto.

Laudrups agent, Tutumlu, er af anden overbevisning og mener at interessen for danskeren særdeles er aktuel, og udtalte tidligere på ugen til TV2 Sporten at Laudrup havde kontakt med en spansk klub, han dog ikke ville navngive offentligt.

”Præsidenten i klubben har personligt sendt os en fax som bekræftelse på sin interesse i at få Michael fra 1.juni. Han har en drøm om at se Michael stå for indfrielsen af klubbens ambitioner. De har allerede en træner nu, og for ikke at sprede uro vil jeg derfor ikke sætte navn på klubben. Men jeg kan bekræfte at det handler om en klub i den bedste spanske række som er på vej frem,” sagde Tutumlu.

Spekulationerne om hvilken klub der var tale om, begyndte selvfølgelig at tage fart i vores lille land, hvor bl.a. Madrid-klubben Getafe, der med Bernd Schuster ved roret har spillet overraskende godt og p.t. ligger på en 8. plads i ligaen. Betis, der roder rundt i bunden af tabellen, kunne dog også være en mulighed da klubben sagtens kunne trænge til nyt blod. Luis Nieto mener dog ikke at dette lyder realistisk.

”Tja. Det ville komme bag på mig. Det ville mildest talt være en stor overraskelse,” slutter journalisten.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu